Moulin Blues 2021 gaat niet door

Moulin Blues 2021 gaat niet door

Door Robbert van der Vleuten op in Nieuws

Helaas moeten wij melden dat, door de ontwikkelingen rondom het covid-19 virus en de bijkomende onzekerheden, Moulin Blues 2021 geen doorgang zal vinden.

Het is een fikse teleurstelling dat we twee opeenvolgende jaren geen Moulin Blues in Ospel kunnen vieren. Echter staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, vrijwilligers en de samenleving voorop. De huidige situatie biedt in zijn algemeenheid, onvoldoende perspectief om het festival te organiseren.
 
Wat betekent dit nu concreet?
 
Er zal in 2021 geen Moulin Blues festival georganiseerd worden. Wij richten onze blik op het jaar 2022. 

Voor diegenen die al een ticket hadden voor Moulin Blues 2020 en destijds hebben besloten dit om te zetten naar een ticket voor Moulin Blues 2021, bieden wij twee opties:

  • Er is een mogelijkheid om restitutie aan te vragen en hiermee het aankoopbedrag (excl. servicekosten) teruggestort te krijgen op uw bankrekening. Uw ticket is dan niet meer geldig voor een volgende editie van Moulin Bues. Tot 6 februari kunt u restitutie aanvragen middels deze link: https://consumer.paylogic.nl/request-order-access/
  • Het is mogelijk om het ticket om te zetten naar een ticket voor het eerstvolgende moment dat Moulin Blues georganiseerd wordt. Hiervoor hoeft u niets te doen, uw huidige ticket is geldig voor de eerstvolgende editie van Moulin Blues
We hopen uw begrip en op het feit dat we u weer mogen verwelkomen in 2022!

Reacties

Er zijn geen reacties

Verstuur een reactie





Terug naar het overzicht

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners