Travellin' Blue Kings

Travellin' Blue Kings

Voeg twee porties Electrophonics en twee porties Howlin’ Bill samen met een snuifje Rhythm Bombs, Liberators, Fried Bourbon, Regulators en Eastville Sinner, stevig shaken, voorzichtig afromen en je krijgt de heerlijke cocktail genaamd Travellin' Blue Kings!

Binnen deze band bundelen de krachten van de Lage Landen zich. Met bandleden uit zowel Nederland en België krijgen we met Travellin' Blues Kings het beste van deze twee werelden.

De muzikale inspiratie halen ze veelal uit het buitenland van Texas tot net niet de West Coast, over Memphis naar Chicago en in één ruk door tot in het Londen van de Brit Blues. Het doet hier en daar denken aan The Fabulous Thunderbirds en een band als Little Charlie & the Nightcats. Ze bedienen met een zelfgepend repertoire, aangevuld met een paar chirurgisch precies gekozen covers, dat mag je van deze nieuwe band verwachten. 

Travellin' Blue Kings zijn: Stephan Hermsen (zang en harp), Jimmy Hontelé (gitaar), Winne Penninckx (bass), Patrick Cuyvers (hammond en piano) en Marc Gijbels (drums).

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners