Blood Brothers ft. Mike Zito & Albert Castiglia

Blood Brothers ft. Mike Zito & Albert Castiglia

Begin 2023 komt volgens "de kenners" één van de meest veelbelovende bluesrock albums van het jaar uit. Het gaat om het album van Blood Brothers, een samenwerking van bluesrockgiganten Mike Zito & Albert Castiglia. Het album is geproduceerd door niemand minder dan Joe Bonamassa en Josh Smith.

Dit moet natuurlijk allemaal nog blijken, echter belooft de samenwerking van zoveel grote namen, heel wat.

Mike Zito mag geen onbekende meer zijn voor de bezoekers van Moulin Blues. Hij stond al verschillende malen op de Ospelse planken. De Texaan is een door de wol geverfde muzikant en ambachtelijk songschrijver. Zijn hart ligt bij de blues, rock & roll en country. 

Ook Albert Castigilia zullen de meeste bezoekers kennen van onder andere het concert van de Blues Giants tijdens Moulin Blues 2019. En ook hij heeft een palmares om U tegen te zeggen. Tot de dood van Junior Wells in 1998 speelt Castiglia lead-gitaar in diens band. Daarna speelt hij o.a. met Pinetop Perkins, Melvin Taylor, Sugar Blue, Ronnie Earl, Billy Boy Arnold, Ronnie Baker Brooks, John Primer, Jerry Portnoy, Larry McCray, Eddy Clearwater, Otis Clay en Lurrie Bell. 

Deze twee grotheden bundelen nu hun krachten tesamen met een geweldige begeleidingsband.

Dit gaat wat worden, vuurwerk!

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners