Blues Caravan 2023 ft. Ally Venable, Ashley Sherlock & Will Jacobs

Blues Caravan 2023 ft. Ally Venable, Ashley Sherlock & Will Jacobs

De blueskaravaan houdt halt in Ospel! Aan boord bevinden drie jonge en getalenteerde bluesmuzikanten. Gaat dat zien.

De Blues Caravan is al bijna twintig jaar lang een jaarlijks terugkerend evenement waarin een aantal artiesten uit de stal van het Ruf label wordt gepresenteerd. We presenteren ze voor je!

Ashley Sherlock (UK) komt vanuit Manchester de caravan ingevlogen. Ook zo'n talentvolle artiest die het vooral moet hebben van de bluesrock met een flinke portie funk! Stevig werk!

Ally Venable (USA) is een jonge singer-songwriter-gitariste uit Kilgore, Texas. Ze groeit op met zingen in de kerk en luistert naar de muziek van Texaanse musici zoals Stevie Ray Vaughan. Verwacht van haar het nodige gitaargeweld op hoge hakken! Volgens Texas roots-icoon Mike Zito is Ally Venable de toekomst van de blues en de cross-over muziek van de Amerikaanse rootsrock.

Uit Chicago komt Will Jacobs (USA). Slechts 29 jaren staan er op de teller bij Will Jacobs maar we hebben hier te maken met een zeer getalenteerde gitarist, een die tijdens de Memphis International Blues Showcase in 2009 al het nodige stof deed opwaaien in zijn rol als bandleider van Dirty Deal.

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners