DeWolff

DeWolff

Drie langharige, Limburgse gasten vormen samen DeWolff. Voor Moulin Blues zijn het jonge ‘oude’ bekenden: ze stonden immers al eerder als broekies in Ospel op de planken.

Het unieke geluid dat de heren maken, kan het best omschreven worden als psychedelische rock omlijst door ferme blues. Onder begeleiding van een  Hammond-orgel die het geheel vooziet van een heerlijke swing, laten zij hun gitaren voornamelijk het scheurende effect bepalen. Dit alles resulteert in een opzwepend oeuvre waarin zowel tekst als muziek niet voor elkaar onderdoen.   

De band ontstond in het Limburgse Geleen, in 2007. Broers Pablo en Luka van der Poel vormen dankzij een gemeenschappelijke interesse voor muziek uit de Jaren 60 de backbone van de band. Toetsenist Robin Piso sloot later aan en al snel was een unieke sound geboren. De heren zijn ondanks hun relatief jonge leeftijden groot fan van muziek uit de jaren zestig en dat is goed te horen. Ondanks hun jonge leeftijden staat hun carrière al lang niet meer in de kinderschoenen. Door optredens in De Wereld Draait Door en het winnen van muziekprijs ‘de kunstbende’ in 2008 wekten zij de interesse van het internationale publiek. Er werd vervolgens opgetreden op verschillende internationale podia zoals Sziget, Live Rock Festival en Pinkpop.   

Kortom: Dewolff staat garant voor beukende, psychedelische blues-rock. Een opzwepend optreden neergezet door een stel jonge getalenteerde gasten wordt u beloofd. Promising!  

p.s. DeWolff komt met hun XXL-show naar Ospel. Dat wil zeggen dat ze alle toeters en bellen (met extra muzikanten: bass, percussie, backing vocals) meenemen om er in Ospel een geweldige show van te maken! Een exclusiviteit want tot nog toe hebben alleen een uitverkocht Paradiso, Doornroosje en Tivoli van deze show mogen genieten!

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners