Gov't Mule

Gov't Mule

In sommige landen sponsort de regering arme boeren door middel van ze een ezel te geven, deze ezel wordt een ‘government mule’ genoemd. Deze hulpezel helpt de arme boeren bij het omploegen van hun akkers en andere werkzaamheden. Een noemenswaardig initiatief, dat is één ding wat zeker is. Toch blijft het een mysterie waarom ex-bandleden van de legendarische Allman Brothers-band voor deze naam kozen. 

Gov't Mule zag het levenslicht in 1994, toen zij werd opgericht door Warren Haynes en Allen Woody. Beiden speelden destijds nog in de Allman Brothers Band, maar hielden project Gov’t Mule op een zijspoor. Gaandeweg groeide het project uit tot een band van formaat; ze maakten meerdere EP’s, albums en verzorgden talloze knallende optredens. Voornamelijk de live performances van Gov’t Mule zijn van een zeer hoog niveau; de heren weten het publiek namelijk altijd omver te blazen.

We zijn trots dat we ze hebben kunnen strikken voor Moulin Blues 2016. Southern Rock & Blues van de bovenste plank. Ladies & Gentlemen: The Mule!!!

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners