Nico Duportal & his Rhythm Dudes

Nico Duportal & his Rhythm Dudes

Dat het komende Moulin Blues-menu bruist van internationale inhoud was al één ding wat zeker was, wat er echter nog miste in deze multiculturele verzameling was Franse inbreng. Daarom presenteren wij met gepaste trots ‘Nico Duportal and his Rhythm Dudes’. Deze Franse swingsensatie floreert in zwierende rock & roll en charmeert met hun authentieke muziek. 

Tijdens een optreden van Nico en zijn dudes waan je je even in de jaren vijftig; hoge kragen met immense bassen spelen groovy blues- & rock & roll deuntjes.    Het zijn nog jonge gasten, al blijkt dat niet uit hun oeuvre: ze brachten tot nu toe twee EP’s uit en zes albums. Dit in combinatie met honderden optredens maakt Nico Duportal and his Rhythm Dudes tot een band met ervaring, zij kennen inmiddels het klappen van de zweep.

Alsof je met een tijdmachine vijftig jaar terug wordt getransporteerd, zo voelt het tijdens een optreden van deze jeugdige ouderen. Met deze band is het publiek van perfecte sfeer verzekerd door middel van nostalgie en denderende early rock & roll. Het is daarom een voorrecht dat juist deze authentieke stoofpot uit de Franse cuisine op het menu staat tijdens Moulin Blues 2016!

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners