Steven Troch Band

Steven Troch Band

Steven Troch draait al sinds 1994 mee in het bluescircuit van de lage landen en is dan ook bepaald geen nieuwkomer. Voorheen was hij frontman van Fried Bourbon en begeleider van vele artiesten waaronder Ina Forsman en Tiny Legs Tim. Deze Mechelaar werd al vroeg besmet met het bluesvirus en behoort zeker en vast tot de beste mondharmonicaspelers van de Benelux. 

Steven besloot vorig jaar met een aantal topmuzikanten de studio's in te gaan om zelf een album op te gaan nemen en dit debuut, "Nice 'n Greasy", wordt zeer enthousiast ontvangen! 

Het is blues vanuit een klassiek uitgangspunt maar daar wordt vervolgens wel een heel originele draai aangegeven. Slow blues of up-tempo: het zit allemaal in het repertoir van Steven Troch.

Niet alleen de muziek is puur, de uitstraling van de heren is dit ook. Met de Steven Troch Band op de planken is het publiek verzekerd van een authentieke performance, het is namelijk erg moeilijk om dit te missen, sterker nog: je kunt er niet omheen.   Maak op Moulin Blues kennis met de Steven Troch Band!  

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners