DIFF

DIFF

Country Noir (het zal de meeste liefhebbers niet zoveel zeggen) is de stijl die de Nederlandse band ‘Diff’ voornamelijk hanteert. Het is een soort mix tussen tokkelende country-blues en krachtige roots-rock. Deze band ademt vanuit alle kanten het rauwe imago dat hun muziek doet vermoeden; lange baarden en schorre strotten maken dat Diff geen band is voor mietjes. 

Diff is relatief nieuw, de band werd opgestart in 2015 en bracht tot nu toe nog alleen hun debuut-EP uit. Ondanks de recente geboorte van de band valt er op hun podiumervaring niks aan te merken. De heren hebben namelijk al veelvuldig van zich laten horen, en deden dit zeker niet op de minste plekken. Zo traden ze op in DWDD, Eurosonic en Oerol, ook fungeerden ze meerdere malen als voorprogramma van De Dijk in de Heineken Music Hall. Kortom, deze jonge gasten zijn niet meer nat achter de oren.

Met het contracteren van Diff blijkt wederom dat Moulin Blues niet alleen een podium voor de gevestigde legendes biedt, maar ook voor de upcoming talenten, en deze band is er daar zeker één van.   

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners