Revel in Dimes

Revel in Dimes

Dit vierkoppige gezelschap vindt zijn oorsprong in het Amerikaanse Montauk, waar Eric Simmons en Washington Duke tijdens een optreden een wonderschone donkere dame tegen het lijf lopen. Al snel wordt duidelijk dat de funky soul-stem van Warren perfect past bij de hypnotiserende gitaarriffs en het Juke-Joint-ritme van de twee heren. Met de toevoeging van basigitaris Chris Waller smeedden zij uiteindelijk een band. En wat voor één. Deze band floreert namelijk in het gebruik van kekke baslijntjes, up-tempo blues en swingende gitaarriffs.

Naast verscheidene andere powerwomen op Moulin Blues, brengt Revel In Dimes óok visueel genot .Dit komt namelijk in de vorm van zangeres Kia Warren, een afro-Amerikaanse schone die enerzijds met haar verschijning menig getrouwde festivalbezoeker doet kwijlen, anderzijds met haar zachthese stemgeluid de rest van het publiek overtuigt.    

Wij verwelkomen Revel in Dimes van harte en garanderen tegelijkertijd dat zij met hun muziek voor een heftige swing zorgen binnen onze festivalgrenzen. Deze heerlijke dansbare delta blues is namelijk een regelrechte aanvulling op het programma.  

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners