The Santini-Jensen Project

The Santini-Jensen Project

Sommige artiesten zijn voorbestemd met elkaar te werken, gewoonweg omdat hun muzikale visie en vaardigheden elkaar perfect liggen, én zelfs verbeteren. Dit is zeker het geval bij het Santini-Jensen Project. Artiesten Jeff Jensen (Moulin Blues 2016) en Brandon Santini maken namelijk met z’n tweeën muziek die tot in je botten voelbaar is.

Het klinkt bij voorbaat al als een recept tot succes; een muzikale tovenaar met mondharmonica en een ongeëvenaarde gitarist die samengaan. Voeg hier vervolgens nog bassist Bill Ruffino, achtergrondgitarist Timo Arthur en drummer David Green aan toe en een supergroep is geboren. De band levert ijzersterke Memphis-blues, geïnspireerd op de muziek van grootheden als Abert King, Howlin’ Wolf en James Cotton.   

In 2011 kruistten hun wegen elkaar voor ’t eerst, iets dat leidde tot drie memorabele albums. In 2017 bundelen ze hun krachten wederom, om een show af te leveren waar zowel energie als kwaliteit vanaf spat.   Deze gelouterde bluesmusici leveren door hun schat aan ervaring en vaardigheden een garantie voor succes voor de aankomende Moulin Blues editie. Zet je daarom schrap voor swingende mondharmonicasolo’s, scheurende gitaarriffs en betoverende zang, dit tijdelijk en exclusieve project heeft het allemaal.   

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners