The Blues Harp Explosion! Ft. James Harman, Magic Dick, Giles Robson

The Blues Harp Explosion! Ft. James Harman, Magic Dick, Giles Robson

Mondharmonica-fans opgelet: de Blues Harp Explosion! komt naar Ospel... en dat betekent een explosie aan mondharmonica-geweld!

Het zijn absoluut niet de eerste de besten die in dit ensemble plaatsnemen. Magic Dick (J. Geils Band), James Harman en Giles Robson (o.a. The Dirty Aces) hebben de handen ineen geslagen en vormen dit super-harp-pack. 

Magic Dick verkocht met The J. Geils Band miljoenen albums. Met Whammer Jammer speelde hij misschien wel een van de bekendste mondharmonicanummers ooit! 

James Harman is een goede bekende in Ospel, hij stond diverse malen op Moulin Blues waarvan de eerste keer al in 1989. De Grammy-genomineerde Amerikaan doet met zijn spel de legendes zoals Little Walter en Sonny Boy Williamson II eer aan en de blueskenner herkent daarnaast zijn verhalende zangstijl uit duizenden.

De Britse Giles Robson toerde met The Dirty Aces al de hele wereld over en 2016 is het jaar van zijn solodoorbraak. Samen met zijn eigen band zal hij Magic Dick en James Harman van begeleiding voorzien.

Deze drie virtuozen zorgen ongetwijfeld voor een knallende bluesshow. Ospel prepare to be 'blown' away!

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners