Mr. Sipp

Mr. Sipp

Mr. Sipp a.k.a. "The Mississippi Blues Child" werd geboren als Castro Coleman in het dorpje McComb in de staat Mississippi. McComb blijkt een vruchtbare bluesbodem want ook artiesten als Bo Diddley, King Solomon Hill en Omar Kent Dykes komen hier vandaan.

Zoals zoveel artiesten uit deze streek begon hij zijn 'carriere' al heel vroeg in de kerk met gospelmuziek. Op zijn zesde begon Mistertje Sipp al met het bespelen van de gitaar en in de staat Mississippi betekent dit al snel dat je bij de blues uitkomt... en zo geschiedde.

Door zijn doorzettingsvermogen en talent ontwikkelde hij zich zowel als gitarist en als zanger stormachtig, wat resulteerde in het binnenslepen van de felbegeerde International Blues Challenge Award in 2014. Een jaar later stond Mr. Sipp met zijn band al op Moulin Blues 2015 waar hij als artiest én entertainer indruk maakte.

In 2017 komt hij met zijn originele band naar Ospel en één ding kun je met gemak overlaten aan Mr. Sipp: die maakt er zeker een knallend feestje van. Maar door hem alleen te betitelen als 'entertainer'.. daar doe je 'm echt tekort mee.

Mr. Sipp maakt gewoonweg bluesmuziek van een hoog niveau en presenteert dit op een frisse manier inclusief bijpassende danspasjes!

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners