Kokomo Kings ft. Harmonica Sam

Kokomo Kings ft. Harmonica Sam

‘Too Good To Stay Away From’, zo luidt de titel van het nieuwe album van dit Zweeds/Deense blues-collectief. Verdere introductie behoeft deze band niet, ze maken deze titel namelijk volledig waar. Bezielende low down boogie en groovy blues zorgen voor een magnetisch effect op blues-liefhebbers. 

Blues met een uitgebreide receptuur, zo presenteren deze koningen zichzelf. Een scheutje Mississippi-swamp, een eetlepel Rock 'n Roll en een snufje opzwepende Chicago Blues; dat is wat de Kokomo Kings kenmerkt. Gooi vervolgens alles bij elkaar en er ontstaat een flinke portie heupzwiegende, authentieke juke joint boogie en dat alles ook nog eens met goed doordachte teksten.   

Als kers op de blues-taart voegt Harmonica Sam (voormalig bandlid) zich voor deze keer weer bij de Kokomo Kings. In samenwerking met zijn doordingende stem en vuige mondharmonicageluid laat deze Scandinavische bluestopper menig armhaar rijzen.  

De Kokomo Kings en Harmonica Sam garanderen een optreden vol beweeglijk publiek wiens rechterhak minimaal structureel meetikt op deze swingende blues. De muziek van de Kokomo Kings iegt er niet om: inderdaad te goed om weg van te blijven. Blues die knalt!  

Kom alvast in de stemming

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners