Blues Caravan 2023 ft. Ally Venable, Ashley Sherlock & Will Jacobs

Blues Car­a­van 2023 ft. Ally Venable, Ashley Sherlock & Will Jacobs

Speelde in  2023

De blueskar­avaan houdt halt in Ospel! Aan boord bevin­den drie jonge en getal­en­teerde blues­muzikan­ten. Gaat dat zien.

De Blues Car­a­van is al bij­na twintig jaar lang een jaar­lijks terugk­erend even­e­ment waarin een aan­tal arti­esten uit de stal van het Ruf label wordt gep­re­sen­teerd. We pre­sen­teren ze voor je!

Ash­ley Sher­lock (UK) komt vanu­it Man­ches­ter de car­a­van ingevlo­gen. Ook zo’n tal­entvolle arti­est die het vooral moet hebben van de blues­rock met een flinke por­tie funk! Ste­vig werk!

Ally Ven­able (USA) is een jonge singer-song­writer-gitariste uit Kil­go­re, Texas. Ze groeit op met zin­gen in de kerk en luis­tert naar de muziek van Tex­aanse musi­ci zoals Ste­vie Ray Vaugh­an. Verwacht van haar het nodi­ge gitaargeweld op hoge hakken! Vol­gens Texas roots-icoon Mike Zito is Ally Ven­able de toekomst van de blues en de cross-over muziek van de Amerikaanse root­srock.

Uit Chica­go komt Will Jacobs (USA). Slechts 29 jaren staan er op de teller bij Will Jacobs maar we hebben hier te mak­en met een zeer getal­en­teerde gitarist, een die tij­dens de Mem­phis Inter­na­tion­al Blues Show­case in 2009 al het nodi­ge stof deed opwaaien in zijn rol als ban­dlei­der van Dirty Deal.