Mr. Sipp

Mr. Sipp

Speelde in  2017

Mr. Sipp a.k.a. The Mis­sis­sip­pi Blues Child” werd geboren als Cas­tro Cole­man in het dor­p­je McComb in de staat Mis­sis­sip­pi. McComb blijkt een vrucht­bare blues­bo­dem want ook arti­esten als Bo Did­dley, King Solomon Hill en Omar Kent Dykes komen hier van­daan.

Zoals zoveel arti­esten uit deze streek begon hij zijn car­riere’ al heel vroeg in de kerk met gospel­muziek. Op zijn zes­de begon Mis­tert­je Sipp al met het bespe­len van de gitaar en in de staat Mis­sis­sip­pi betekent dit al snel dat je bij de blues uitkomt… en zo geschied­de.

Door zijn doorzettingsver­mo­gen en tal­ent ontwikkelde hij zich zow­el als gitarist en als zanger stor­ma­chtig, wat resul­teerde in het bin­nenslepen van de fel­begeerde Inter­na­tion­al Blues Chal­lenge Award in 2014. Een jaar lat­er stond Mr. Sipp met zijn band al op Moulin Blues 2015 waar hij als arti­est én enter­tain­er indruk maak­te.

In 2017 komt hij met zijn orig­inele band naar Ospel en één ding kun je met gemak over­lat­en aan Mr. Sipp: die maakt er zek­er een knal­lend feestje van. Maar door hem alleen te betite­len als enter­tain­er’.. daar doe je m echt teko­rt mee.

Mr. Sipp maakt gewoon­weg blues­muziek van een hoog niveau en pre­sen­teert dit op een frisse manier inclusief bij­passende danspas­jes!