The Blues Giants

The Blues Giants

Als we een simpel rekensommetje maken dan staat Sugaray Rayford + Nick Schnebelen + Albert Castiglia + Jimi Bott + Willie J. Campbell gelijk aan een ware superband waarbij de naam "The Blues Giants" misschien nog wel een understatement is! Vijf supermuzikanten die maar een ding willen: een feestje bouwen. En dat gaat zeer zeker gebeuren!

Bluesreuzen hebben een stevige fundament nodig, dit kunnen we met gemak over laten aan de ervaren ritmesectie bestaande uit de alom gewaardeerde drummer Jimi Bott en bassist Willie J. Campbell die we kennen van The Fabulous Thunderbirds. 

Dan hebben we Albert Castiglia, verwacht van hem het stevige gitaargeweld en vocalen. Castiglia maakte in het verleden onder meer deel uit van de band van de legendarische mondharmonicaspeler Junior Wells. Ook Nick Schnebelen kennen we in Ospel na zijn optredens in 2012 (Trampled Under Foot) en 2017 (Nick Schnebelen Band) als een artiest met een hele mooie toekomst. Hij gaat op gitaar & vocaal gebied ongetwijfeld de degens kruisen met de overige Giants. 

Tot slot Sugaray Rayford, deze geboren Texaan kennen we in Ospel van een indrukwekkend optreden in 2014. Deze imposante blues reus vermengd blues met soul & gospel en brengt dit met een oppermachtige stem. Sugaray is daarnaast een echte entertainer, zeg gerust een brok dynamiet op het podium.

Met drie uitstekende zangers, twee geweldige gitaristen en een door en door ervaren ritme sectie mag Ospel zich schrap zetten voor een "blues-aardbeving" wanneer deze Blues Giants hun volgende stap zetten!

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners