Drie nieuwe namen voor Moulin Blues 2016

Drie nieuwe namen voor Moulin Blues 2016

Door Get.Noticed op in Moulin Blues 2016

We zijn trots dat we drie nieuwe namen kunnen bijschrijven op het affiche van Moulin Blues 2016:

Danielle Nicole

We kennen haar in Ospel nog van haar optreden in 2012 met de familieband Trampled Under Foot. Toen maakte ze indruk op het Ospelse publiek. Na 13 jaar Trampled Under Foot heeft Danielle Schnebelen de sprong gemaakt en is ze solo verder gegaan... en dit gaat haar heel goed af! Blues en soul gezongen door een blanke zangeres/bassiste die donker klinkt!

Dead Bronco

Deze Spanjaarden ontmoetten elkaar toevallig in de lokale scene en besloten al snel om samen muziek te gaan maken. Dat werd uiteindelijk een heel interessante mix van country en western, vermengd met punk, rockabilly, folk, hotjazz en swing. Echte outlaw-muziek: broeierig, vuig, duister en schuurt als de zandkorrels tussen je tenen of andere plaatsen waar je het liever niet hebt. Get ready for some Broncobilly!

Birds of Chicago

Birds of Chicago is een band opgericht rond het duo Allison Russell (Po’Girl) en JT Nero (JT & The Clouds). De muziek van de band verkent alle uithoeken van de Amerikaanse rootsmuziek en gaat net zo makkelijk aan de haal met invloeden uit de ingetogen folk als invloeden uit de dampende soul, terwijl de Amerikaanse landsgrenzen ook worden overschreden voor flirts met Caribische invloeden. Een heel avontuur!

Reacties

Er zijn geen reacties

Verstuur een reactie

Terug naar het overzicht

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners