Moulin Blues 2016: de eerste namen & start kaartverkoop

Moulin Blues 2016: de eerste namen & start kaartverkoop

Door Robbert van der Vleuten op in Moulin Blues 2016

In het eerste weekend van mei (6 en 7 mei 2016), vindt in ons Limburgse Ospel jaarlijks het grootste blues- & rootsfestival van Nederland plaats. De online kaartverkoop is vrijdag 15 januari van start gegaan. Met namen als Gov’t Mule en Southside Johnny & the Asbury Jukes belooft een geweldige editie te worden.

Sinds 1986 wordt in Ospel het Moulin Blues Festival georganiseerd. Door de jaren heen is het festival uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende blues- en rootsfestival dat tevens wereldwijd aanzien geniet. In haar rijke historie verwelkomde Moulin Blues bluesgiganten als B.B. King, Buddy Guy, Bo Diddley, en de Tedeschi Trucks Band.

Met ieder jaar een mix van grote namen en aanstormend bluestalent bewijst Moulin Blues Ospel al jaren dat de roots- en bluesmuziek springlevend is!

Line-up Moulin Blues 2016

Naast de start van de kaartverkoop maakte de organisatie tevens de eerste namen bekend voor de 31e editie van het festival: Gov't Mule (USA), Southside Johnny & the Asbury Jukes (USA), Jason Ricci and The Bad Kind (USA), DeWolff (NL), Devin Cuddy Band (CAN), Travellin’ Brothers (ESP), Joakim Tinderholt (NOR), Ian Siegal & Jimbo Mathus (UK/USA), The Congo Faith Healers (UK) en Rusty Apollo (NL).

Kaartverkoop en meer informatie

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via deze link. Daarnaast kun je voor kaarten bij alle Primera vestigingen terecht.

Reacties

Er zijn geen reacties

Verstuur een reactie

Terug naar het overzicht

Mede mogelijk door

Sponsors & Partners